Önskan slog in :)


Igår satt jag och tänkte att det hade varit kul om någon härlig tidning kunde dimpa ned i brevlådan. Min önskan slog in med råge. Två gratis tidningar och så den härliga Fixa tidningen:)

Så ni kan ju gissa vad jag kommer göra idag :)

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Visst är det mysigt när man får tidningar i brevlådan, det är vardagslyx som piggar upp! De två gratistidnignarna fick jag med, så dem har jag läst, men den där FIxa såg ju spännande ut, kanske skulle unna mig en sån med!
    Jobbångest efter semestern, det brukar jag med ha, tänk va ledighet smakar mer ledighet... men sen när man väl kommer igång så är det rätt ok, men det är så skönt att inte behöva jobba heltid i alla fall!
    Må gott och njut av dina lediga dagar!
    kram Gunilla

    SvaraRadera
  2. Det är vad jag ska göra i morgon! Har flera olästa och i morgon hoppas jag på en lång dag på bryggan i sällskap av bara böcker och tidningar. Älskar det här underbara sensommarvädret. 21 grader i vattnet. Sitter ute just nu. Skriver i mörkret framför min dimmaskin och lyssnar på timmarnas dans medan jag plitar i dagboken och svarar på bloggsvar :D

    Ha det så skönt!
    Linda

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.